Home // Uncategorized // Presentació inicial

Presentació inicial

                                    Presentació del Dojo.

marecelito Marcel 1

Marcel Almacelles i Gort es el fundador i director del Dojo Umiten, on es practica classes de Aikido, Karate, Defensa Personal, KenjutsuIaido, Gimnàstica japonesa (Ki Do Hô), Ioga també organitza cursos de Aikido i esdeveniments culturals relacionats amb les arts marcials.

En l’Aikido el seu principal instructor i referència ha estat el Mestre Santos Nalda. També va entrenar regularment a cursos de diferents mestres, en especial del Mestre Christian Tissier.

El Dojo Umiten, es un Dojo acollidor i tradicional, obert a tot tipus de persones que els agradi treballar en la recerca del seu camí, sempre respectant el camí dels altres. Tots els que practiquem Aikido, escoltem sovint diferents versions del que es l’Aikido, probablement totes tinguin la seva raó de ser, encara que no em d’oblidar que l’Aikido es un Budo, un Budo amb uns objectius molt nobles, que ens dona opcions reals davant qualsevol tipus de agressió, sense oblidar que si apliquem be les tècniques d’Aikido podem evitar danyar l’agressor, això dependrà del nivell del practicant i de la proporció de la agressió. No em de veure a l’agressor com enemic, ens em d’esforçar a veure un amic que està en un error i s’equivoca, al que em d’ajudar a adonar-se de lo innecessària que es la seva actitud, es important no deixar-se portar per les emocions en una situació límit, tant sols així la nostra resposta serà proporcional al atac, amb la qual cosa les conseqüències del desenllaç seran les desitjades donades les circumstancies. Dit això diríem que si treballem be la tècnica marcial, equilibrem les nostres emocions i manifestem una actitud ben serena i disposada a resoldre qualsevol conflicte, podem dir sense cap mena de dubte, que estem practicant Aikido. Al Dojo Umiten tenim sempre presents aquests aspectes en els nostres entrenaments, l’entrenament integral i sense fissures ens aporta la seguretat, tranquil·litat i respecte que tot ésser humà ha de tenir per una bona evolució en el camí de la vida.

  UMITEN                                                                                                                            dojoumiten@hotmail.com

 

    HOSTALRIC;    DOJO UMITEN  C/Major, 92 17450    tel. 972 874 879                                                                       https://www.facebook.com/Aikido-Dojo-Umiten-de-Hostalric-161144630630601/

    LLEIDA;   UMITEN DOJO  C/Passatge Sant Jeroni, 25, Lleida, tel. 973 98 68 99                                                       https://www.facebook.com/UMITEN.DOJO

Posted in Uncategorized

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *